1.549.054’96 euros, el preu de subhasta l’aparthotel de la platja de La Pobla de Farnals

La Corporació ha aprovat establir el preu de licitació de la subhasta de l’aparthotel en 1.549.054’96 euros. Sobre esta quantitat econòmica, les empreses interessades a adquirir la propietat hauran de traslladar una proposta, que serà adjudicada al millor postor.

L’aprovació del preu de licitació es troba en període d’exposició pública i, si no hi ha cap al·legació, el següent pas serà aprovar el plec de condicions amb les bases perquè les constructores puguen optar al procés d’adjudicació. Una vegada s’haja concedit la subhasta, la mercantil guanyadora del concurs disposarà d’un any per a presentar el projecte d’execució, que haurà de ser compatible amb la qualificació del sòl com a ús terciari.

La meitat dels ingressos de la subhasta serà per als més de 80 propietaris actuals de l’edificació, i la resta es transferirà a les arques municipals. “Sense desmeréixer la tasca dels anteriors equips de govern, que iniciaren el procés per a desbloquejar este projecte, ens sentim molt satisfets perquè durant esta legislatura hem fet la major part de les gestions per a trobar una eixida definitiva al problema de l’aparthotel”, ha expressat Enric Palanca, alcalde de la Pobla de Farnals.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *