15 veïns desocupats de Paiporta comencen a treballar a l’Ajuntament

Des del passat 1 de desembre està en marxa a Paiporta el Pla d’Ocupació Conjunta de l’Administració Pública Valenciana, que té com a objectiu la contractació de persones desocupades amb dificultats d’inserció laboral. D’acord amb el pla, aquestes persones han d’executar obres i serveis d’interès general i social, mitjançant unes ajudes econòmiques finançades per la Generalitat, la Diputació de València i el propi Ajuntament de Paiporta.

Aquest Pla d’Ocupació porta aparellada la contractació de 15 persones aturades, inscrites en el SERVEF, i que compleixen les característiques que preveu el pla, és a dir, són aturats de llarga durada, majors de 45 anys, o aturats menors de 25 anys. Els contractes tenen una durada de tres mesos a jornada completa, és a dir, finalitzaran el proper 29 de febrer de 2016.

Les àrees municipals que s’han reforçat mitjançant aquest pla son les d’Obres i Serveis, amb dos oficials d’obra, dos peons, un oficial i un peó de jardineria, i dos peons de neteja. També la de Cultura i Joventut, amb una ajudant de biblioteca i una animadora juvenil, i Educació, amb un auxiliar administratiu. En Serveis Socials, s’han incorporat tres tècnics mitjans d’educació o treball social, i un tècnic d’integració social.

El cost de les contractacions realitzades és de 105.118,57 euros, incloses les cotitzacions a la Seguretat Social, a càrrec de l’Ajuntament de Paiporta. El consistori aporta una tercera part, és a dir, poc més de 35.000 euros, mentre que els dos terços restants corresponen a la Diputació de València i la Generalitat Valenciana.

A més, l’Ajuntament de Paiporta es farà càrrec de les despeses no subvencionables, és a dir, indemnitzacions per finalització de contracte que corresponguen, vestuari i formació en prevenció de riscos laborals.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *