2.000 persones participen en la Quarta i Mitja Marató de Paiporta-Picanya

Aquest diumenge s’ha celebrat la XXIII Quarta i Mitja Marató de Paiporta-Picanya, una de les proves atlètiques amb més història de la comarca en la que han participat vora 2.000 persones, una xifra que no ha arribat a la d’altres edicions, però que es considera positiva donat el canvi de data obligat per la celebració de les Eleccions Generals el proper diumenge. Els carrers de les dues localitats, així com l’horta que les separa, han viscut un gran ambient per a animar als i les participants, que han passat un matí d’esport, competició i convivència.
La prova, organitzada en col·laboració entre el Club Atletisme Paiporta i el Club Camesllargues de Picanya, ha començat i acabat enguany a Paiporta, tal com dictamina el torn rotatori entre ambdues localitats. Les principals novetats d’aquesta edició número 23 han sigut, d’una banda, el canvi d’ubicació de l’eixida i la meta, que s’ha traslladat des de les portes del Poliesportiu a la Plaça Major. D’aquesta manera, s’ha aconseguit acostar la carrera al centre de la localitat i fer-la més visible a la ciutadania.
També s’ha modificat l’ordre de les eixides. Enguany la Quarta ha començat en primer lloc, a les 9.30 hores, i 30 minuts més tard més tard s’ha donat l’eixida a la Mitja. Així s’ha evitat la mescla de participants en la línia de meta, i s’han portat a terme dues entregues de trofeus separades i més ordenades, sense esperes innecessàries per als i les participants.
Quant als resultats, els guanyadors de la Mitja marató, la distància més llarga, han  sigut, en homes, Iván Robles, del Club Orero Paterna Runners (01:12:33), amb la segona posició per a Miguel Ángel Plaza, del Club Atletisme Serrano, i Maria Antonia Serrano, del Club Runners Ciutat de València (01:30:23), amb la segona posició per a Carmen Sala, del Dorsal 19 Pego, en dones.
En la Quarta, la distància més curta, el guanyador en homes ha estat José Luis Arenas, del Club Mediterránea (00:34:22), amb Sergio Escribano, del Go Run, en segon lloc, mentre que en dones s’ha imposat Sandra Muñoz, del Club Atletismo Serrano (00:42:21), amb la segona plaça per a Mare Palomares, de l’Escola del Corredor Paco Milán.
Han realitzat l’entrega de trofeu l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i l’alcalde de Picanya, Josep Almenar, acompanyats per la regidora d’Esports de Paiporta, Zaira Martínez, el president del Club Atletisme Paiporta, Antonio López, i la presidenta del Club Camesllargues de Picanya, Mara del Valle.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *