24 persones aturades de Quart de Poblet finalitzen el 4t taller d’ocupació

Els 24 participants en el Taller d’Ocupació Quart Renova 4 han conclòs ja la seua formació remunerada de 9 mesos, en els quals han complit amb l’objecte d’actuació previst, que era la remodelació integral amb criteris d’accessibilitat de condícies en el col·legi públic La Constitució i la instal·lació d’energia solar tèrmica per a proveir d’aigua calenta sanitària les instal·lacions dels Frontons Municipals. L’alcaldessa, Carmen Martínez, acompanyada pel tinent d’alcalde i regidor d’Ocupació i Promoció Econòmica, Juan Medina, els ha lliurat els diplomes que acrediten la seua capacitació.

El taller, destinat a persones aturades, rep una subvenció del Servef de 354.667,84 euros, als quals se sumen els 25.000 que aporta l’Ajuntament. Té tres especialitats: operacions de lampisteria i calefacció-climatització domèstica, muntatge i manteniment d’instal·lacions solars tèrmiques i fàbriques d’obra de paleta.

La durada de la formació és major a la d’altres tallers perquè Quart de Poblet oferix formació homologada pel servei autonòmic. En total, són 8 les persones per cada especialitat que es beneficien d’este programa, que els proporciona formació i també una remuneració mensual, equiparada amb el salari mínim interprofessional, millorant la seua situació personal i les seues possibilitats de trobar ocupació. Quant al personal, el taller té un director amb funcions també docents, tres monitors i una auxiliar administrativa.

Tant Carmen Martínez com Juan Medina van desitjar als i les participants que la seua formació els ajude a trobar un lloc de treball. L’alcaldessa va incidir que des de l’Ajuntament s’està treballant per a poder conveniar un nou taller en breu i per a mantenir i reforçar el Pla d’Ocupació Local. Així mateix, va recordar que el Centre d’Ocupació i Desenvolupament Municipal gestiona una borsa d’ocupació, a través de la qual s’han tancat nombroses contractacions en empreses de l’entorn, per la qual cosa és important donar-se d’alta en ella, i oferix un servei d’assessorament per a persones aturades.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *