Cinema d’estiu a Silla

En la nit del passat divendres 22 de juliol va culminar el programa de Cinema d’Estiu que l’Ajuntament de Silla, ha desenvolupat al llarg de les últimes quatre setmanes, i que ha tingut un més que notable èxit de públic. S’han projectat en pantalla geganta quatre pel·lícules per a tots els públics, al llarg de quatre nits de divendres, «Ocho apellidos catalanes» l’1 de juliol; «Pixels» el 8 de juliol; «El gran dictador» el 15 de juliol; i finalment «Jurassic World» aquest divendres 22, en projeccions realitzades en els diferents parcs de la localitat, buscant portar l’animació i l’oferta d’oci cultural a tots els barris del municipi, incloent-hi cada pel·lícula un curtmetratge s’un jove del nostre poble.

«Des de la Regidoria de Cultura i memòria històrica creiem que els sopars de cine són la millor manera de convidar als nostres veïns de gaudir dels nostres espais en els seus familiars i amics, perquè no hi ha millor manera que compartir una pel·lícula, perquè a la fi estem compartint cultura» ha destacat el regidor de Cultura i memòria històrica de l’ Ajuntament de Silla,Valentín Mateos.

Aquesta activitat va nàixer amb l’objectiu d’arribar a tot tipus de públic, oferint una varietat de gèneres, però fent una aposta forta per atreure el públic familiar . Per a això, l’activitat era lliure i gratuïta, la qual cosa ha afavorit la participació de famílies al complet, que abillades amb els seus entrepans i refrescs han passat la nit enfront de la gran pantalla.

La iniciativa ha contat també amb molt bones crítiques i felicitacions per part dels assistents, especialment per la qualitat tècnica de les projeccions, amb una pantalla veritablement gran i agradable, i una molt bona qualitat del so.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *