El projecte Erasmus+ es desenvoluparà en una escola de Xirivella

L’escola Rei En Jaume de Xirivella ha sigut seleccionada per a participar en el projecte d’ensenyament europeu Erasmus+. Es tracta d’un programa d’educació, formació, joventut i esport de la Unió Europea que s’allargarà fins el 2.020.
L’objectiu principal és ajudar a l’intercanvi d’experiències formatives entre escoles i organismes de distints països de la Unió Europea promovent la millora de l’ensenyament i l’aprenentatge, ampliant els horitzons de l’alumnat i augmentant les seues aspiracions.
Recentment la cap d’estudis ha viatjat a Cadis on ha assistit a unes jornades nacionals per a enllestir els detalls del projecte.
Segons el director del Rei en Jaume de Xirivella, José Valenciano, «amb Erasmus+ també s’avançarà en la internacionalització de l’escola, incrementarà la presència d’altres llengües i promourà intercanvis futurs per tal de conéixer formes de treballar de les institucions educatives d’altres països».
La regidora d’Educació, Encarna Martí, considera que estes són les bones notícies. «Açò demostra que l’escola pública a Xirivella està ben viva i que les comunitats educatives treballen de valent per a oferir la millor educació possible».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *