Nova flota de vehicles de neteja a Paterna

Amb l’objectiu de millorar el servei de neteja i de recollida de residus a Paterna i fer-ho més eficient, l’Ajuntament, a través de l’Àrea d’Infraestructures i en col·laboració amb l’empresa FCC concessionària del servei, ha presentat aquest matí els tres nous camions que, a partir de hui, substitueixen als antics i passen a formar part de la flota de 25 vehicles que, actualment, hi ha destinats a aquest servei.
Amb aquestes incorporacions, el consistori comença el procés de renovació de la maquinària d’aquest servei que està duent a terme mitjançant el contracte que manté amb l’empresa adjudicatària i amb el qual busca millorar l’eficiència del servei de neteja en tot el terme municipal amb vehicles més moderns, més silenciosos, més funcionals i menys contaminants.
Els tres nous vehicles inclouen un camió recol·lector compactador, de 24 m3 de capacitat i destinat a la recollida de residus sòlids urbans i restes de poda i jardineria, principalment de La Canyada, i dos vehicles auxiliars basculants Piaggio Porter que seran utilitzats com a vehicles satèl·lits per repassar les zones i realitzar moviments àgils.
La regidora d’Infraestructures, Núria Campos ha destacat “el compromís i l’esforç que està realitzant el consistori per millorar la neteja i la qualitat dels espais públics de Paterna mitjançant la renovació de la flota de neteja viària”, una modernització que- tal com ha indicat la regidora – “repercutirà en una optimització del servei i permetrà als operaris realitzar un treball molt més efectiu”.
Així mateix, Campos ha assenyalat que “l’objectiu és seguir oferint un servei de qualitat, adaptat a les necessitats del municipi a cada moment. Els nous vehicles representen l’aposta del consistori pel futur, per la modernitat i per l’ús de les noves tecnologies i el respecte al medi ambient aplicades a la neteja”.
Aquestes noves adquisicions constitueixen un pas més cap a l’optimització dels recursos municipals en matèria de neteja i se sumen als altres mitjans mecànics amb els quals explica actualment Paterna: 8 camions d’escombraries, 3 barredoras, 1 cuba de baldeo, 1 equip d’aigua d’alta pressió, 2 volquetes o 6 Piaggio Porter, entre uns altres.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *