2ª Nit de Tapes al Mercat Municipal de Xirivella

El dissabte 20 d’octubre, des de les 20.00 h fins a les 00.00 h, l’associació de venedors del Mercat Municipal de Xirivella junt amb la regidoria de Comerç i Mercats coordinada per Michel Montaner, prepara la celebració de la 2ª Nit de Tapes. Enguany coincidix amb el 25é Aniversari de la Mostra Internacional de Pallasses i Pallassos, en uns dies replets d’actes commemoratius i amb diferents sorpreses en les ‘tapes clown’.

Els venedors del municipi, després de l’èxit de la primera nit de tapes que es va celebrar el passat 16 de juny, preparen encara amb més il·lusió esta segona nit, millorant les seues elaborades i espectaculars tapes. Tal com afirma Michel Montaner, regidor de Comerç i Mercats, «Fa uns mesos, des de la Regidoria de Comerç i al costat de l’Associació del Mercat Municipal, posàvem en marxa la primera nit de Tapes que va ser un èxit rotund. Amb més il·lusió, si cap, estem preparant esta segona edició en la qual vos convidem a participar i a conéixer el comerç de proximitat, perquè no solament eixa nit sinó la resta de l’any comprem en el nostre Mercat Municipal i a les nostres botigues».

La nit estarà amenitzada amb música d’ambient i amb la instal·lació d’una ludoteca infantil perquè grans i menuts disfruten la nit per igual.

En esta edició, l’Ajuntament serà l’encarregat de disposar taules i cadires a l’exterior per a poder estar amb la família i amics, mentre degusten i proven les tapes que s’oferiran a l’interior del Mercat.

Ricard Barberà, alcalde de Xirivella, conclou que «Amb esta 2ª Nit de Tapes al Mercat volem que la gent torne a vore que el nostre mercat té molt a oferir: bona qualitat, varietat, proximitat i una atenció professional per a les compres del dia a dia».

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *