300.000 euros per a millorar el casc urbà de Paterna, La Canyada i vials d’Emergència

L’Ajuntament de Paterna ha aprovat en Junta de Govern Local l’execució de diferents actuacions viàries per millorar l’accessibilitat rodada i per als vianants en diferents zones del barri de La Canyada, casc urbà i vials d’Emergència.

 

Els treballs de millora, que començaran a principis de febrer, compten amb una inversió de 300.000 euros i estaran subvencionats per la Diputació de València.

 

Entre les obres de casc urbà, destaca la renovació del paviment de la Replaceta del Poble, un sòl de terratzo, molt antic i molt deteriorat pel continu trànsit rodat de vehicles, que va a ser substituït per un paviment de pedra que conjugarà formats de pedres de 30 per 30 amb formats de pedra de llamborda.

 

“La intervenció en aquesta zona noble del casc urbà històric de Paterna era imprescindible”, ha assenyalat l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo durant la seva visita aquest matí al lloc, al mateix temps que ha precisat que “en tractar-se d’una zona molt transitada per veïns, sobretot els dies de mercat, per la seva seguretat es va a instal·lar un paviment de granit que garanteix la no resbalabilidad”.

 

Respecte a les actuacions en casc urbà, també es van a reparar les rajoles trencades de les voreres del número 32 al número 52 del Carrer Crist de la Fe.

 

Pel que es refereix a La Canyada, es va a actuar en diferents carrers com la C/15, C/18, C/10, C/112, C/ 16, C/12, C/206, C/ 425 i C/ 121, en les quals es va a reparar el paviment deteriorat per l’ús i les arrels dels arbres.

 

Finalment, també es va a intervenir en el camí Mes de Febus fins al Camí del Azud, on es va a posar terra compactada i es van a condicionar els laterals de mala herba per fer de nou transitables aquests vials d’emergència.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *