5 nous agents de la Policia Local de Rafelbunyol prenen possesió dels seus càrrecs

Aquest matí, han prés possessió del seu càrrec 5 nous agents de la Policia Local de Rafelbunyol. Unes places que se sumen a una plantilla per a cobrir les vacants existents i reforçar la seguretat al municipi.
L’acte, desenvolupat en les instal·lacions de la Prefectura de la Policia Local, ha estat presidit per l’alcalde, Fran López, i ha comptat amb la presència de l’Inspector Cap de Rafelbunyol, Santiago ez, gran part de l’equip de govern i familiars dels nous agents.
«La incorporació d’aquests cinc nous agents suposa un importantíssim reforçament a l’actual plantilla de la nostra Policia Local i proporcionarà un millor servei a la ciutadania» afirma l’alcalde, qui ha recordat als agents que «la voluntat i vocació de servei públic que teniu, esperem que la poseu en pràctica amb proximitat al veïnat. Volem que qualsevol veí o veïna que vos necessite, sàpia que té una mà amiga al vostre costat».
Durant la presa de possessió cadascú dels agents ha jurat el càrrec i promés realitzar amb responsabilitat les seues funcions.