570 xiquets i xiquetes participen en l’Escola d’Estiu de l’Ajuntament de Massanassa

Una opció de conciliació familiar durant les vacances dels més xicotets, centrada enguany a treballar les emocions a través de l’esport.

L’Ajuntament de Massanassa ha donat inici a la seua Escola d’Estiu on participaran un total de 570 xiquets i xiquetes des dels 3 anys d’Educació Infantil fins a 6é d’Educació Primària.

Cada any, l’Escola d’Estiu de Massanassa segueix una temàtica personalitzada que uneix totes les activitats a realitzar pels més xicotets. Amb el títol “Emocionar-te”, enguany es busca treballar les emocions a través de l’esport, per a implicar i ajudar els xiquets i xiquetes a identificar, expressar i gestionar els seus sentiments mentre participen en activitats físiques.

Amb la pràctica de l’esport, la població infantil s’enfronta a diverses situacions que provoquen emocions com l’alegria, la frustració, la por i la confiança. A través de dinàmiques on comparteixen com se senten, aprendran a reconéixer i verbalitzar les seues emocions. Una situació molt beneficiosa perquè millora la seua intel·ligència emocional, permetent-los manejar millor l’estrés, desenvolupar l’empatia i enfortir les habilitats socials. En la seua vida diària, els xiquets i xiquetes seran més capaços de resoldre conflictes, col·laborar amb els altres i mantindre una actitud positiva davant futurs desafiaments.

Des del passat 25 de juny fins al 31 de juliol, els xiquets i xiquetes disfrutaran de l’Escola d’Estiu de Massanassa en el Poliesportiu Municipal amb múltiples activitats, piscina, festivals, festa de l’espuma, etc., en una mescla de conciliació familiar amb diversió dels més xicotets en les seues vacances escolars. Tot això, amb un preu de 60 euros l’escola completa i de 15 euros per setmana individual, amb opció de matinera i menjador a part, i el Servici Concilia Massanassa gratuït.

Disposem d’un total de 50 monitors per a 36 grups d’infantil i primària, tot per a garantir la major atenció per als xiquets i xiquetes”, afirma l’alcalde de Massanassa, Paco Comes. “A més de l’horari habitual de l’escola, des de l’ajuntament  oferim el Servici Concilia Massanassa de manera gratuïta per a totes aquelles famílies que el necessiten fins a les 17:00 hores”, afegeix l’alcalde.

A esta opció d’estiu i conciliació, també se suma el Estiu Jove on participen 72 jóvens des dels 12 fins als 18 anys de l’1 al 12 de juliol, i el campament infantil que tindrà lloc la setmana del 15 de juliol per a xiquets i xiquetes des de 2n d’Educació Primària fins a 1r d’ESO.