700 veïns de Alaquàs aniran al centre de formació de persones adultes

Més de 700 veïns i veïnes d’Alaquàs s’han matriculat aquest any en els diferents cursos que ofereix el Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor d’Alaquàs. L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i el director de l’escola, Vicente Sánchez Calatrava, inauguraren ahir el nou curs escolar 2016-2017 i van destacar la gran qualitat d’ensenyament que s’imparteix al centre així com la implicació de professorat i alumnat.

 

A l’acte, que va congregar més de 200 persones, va intervindre també la vicepresidenta de l’Associació d’Alumnes, Corina Escribà. Tot seguit el públic va gaudir d’un concert a càrrec de l’Ensemble d’adults de la Unió Musical d’Alaquàs sota la direcció de David Zambrano:

 

L’Ajuntament d’Alaquàs aposta, a través de projectes educatius d’aquest tipus, per una educació pública i de qualitat per a totes les persones d’Alaquàs sense distinció d’edat. Des de 2007, el Castell d’Alaquàs és seu per a l’educació de persones adultes.

 

L’EPA de Alaquàs ofereix una extensa oferta formativa per als majors de 18 anys. Cursos d’alfabetització, d’iniciació a la formació bàsica, de castellà per a persones estrangeres, de valencià de tots els nivells de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. També s’imparteixen cursos d’idiomes, tallers d’animació sociocultural i activitats literàries, de preparació per a la prova d’accés a la Universitat per a majors de 25 anys i per a la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior són algunes de les matèries. El centre d’Alaquàs impartirà també enguany un taller d’història de l’arte dedicat a la música sota el nom ‘Entenem la música’.

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *