8 cebes a 1 euro, i el recaptat anirà a l’AECC de Meliana

L’alcalde de Meliana, Josep Riera, i la regidora d’Agricultura, Amparo Martí, han acudit hui a la crida llançada per les xarxes socials per evitar llançar a perdre la collita de cebes d’un camp de 4 fanecades i mitja al Camí de la Mar.

 

Segons han explicat des de l’Ajuntament «al llaurador no li ix a compte collir-les i ha decidit posar-les a disposició d’aquells que vulguen producte de proximitat a raó de 8 cebes a 1 euro. La recaptació es donarà a l’Associació Meliana Contra el Càncer». Des de l’organització, que han batejat la iniciativa com ‘Jornada d’hortes obertes’, traslladen que tot el cap de setmana i hui mateix ha sigut un èxit de participació i civisme.

 

Des de l’Ajuntament insisteixen «volem fer costat a les persones llauradores en defensa d’uns preus justos per al camp, sense els abusos en la comercialització que vénen patint fa temps i que ara s’estan incrementant. Així mateix volem subratllar la importància del consum de productes locals i de proximitat que es poden adquirir als comerços tradicionals del poble, a les parades del mercat i, també, a la porta de les cases de qui els produixen».