A la recerca de la nova reina de les festes de Paterna

L‘Ajuntament de Paterna ha obert el termini per a triar la seua pròxima Regina de les festes, que serà l’encarregada de representar a Paterna en tots els actes oficials durant les pròximes festes majors que se celebren a l’agost.

Fins al pròxim 8 d’abril, totes aquelles paterneras majors de 18 anys que vullguen presentar-se a la selecció, hauran d’entregar en el Registre General d’Entrad a de l’Ajuntament la sol·licitud que trobaran en la web municipal www.paterna.es, acompanyada del seu DNI.

Una vegada es tancament el termini de presentació de sol·licituds, es procedirà a seleccionar tant la futura Regina com a les dames que formaran part del seu Cort d’honor. Per a això, un jurat, designat per la Comissió de Festes i compost per personalitats alienes al municipi, però especialitzades en este tipus d’esdeveniments, seran els encarregats de triar a les afortunades.

Els dies 12 i 13 d’abril, en el Teatre Capri, les aspirants tindran l’oportunitat de donar-se a conéixer a través de diferents proves i entrevistes personals, d’on eixiran les finalistes que participaran en la cerimònia de proclamació de la futura Regina, que tindrà lloc el dissabte 16 d’abril en el saló de Plens de l’Ajuntament.

Tal com ha explicat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, «ser triada Regina o dama de la Cort, és un orgull per a qualsevol paternera, ja que li dóna l’oportunitat de representar al seu poble en els actes més importants que se celebren durant l’any en el municipi, com el pregó de les festes, la cerimònia dels Jocs Florals o la cavalcada de reis entre molts altres.»

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *