À Punt lliura els Premis a les Falles 2021

La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) va convocar la primera edició dels Premis À Punt a les Falles per guardonar la comissió que presentara la millor crítica audiovisual sobre la radiotelevisió pública valenciana.

La falla guanyadora del Premi de la millor crítica audiovisual és la Falla Manuel Melià i Fuster-Carles Cortina amb una escena dedicada a L’Alqueria Blanca i la seua promoció en el programa Bona Vesprada. Aquest primer premi està dotat amb 3.000 euros, un estendard de recòrd i la participació en un reportatge en un dels programes o informatius d’À Punt Mèdia.

El segon premi, amb 2.000 euros en metàl·lic, reportatge i l’estendard, ha sigut per a l’escena de la comissió de Duc de Gaeta-Pobla de Farnals dedicada a la presentadora Clara Castelló, que va visitar anit la comissió per a mostrar el seu agraïment.

I el tercer guardó, amb 1.000 euros, reportatge i l’estendard commemoratiu, és per a la comissió de la falla de Sant Josep de Pignatelli – Avinguda Doctor Peset Aleixandre que mostra un simpàtic pingüí damunt una televisió que puja l’audiència.

El jurat va valorar els ninots de falla presentats d’acord amb els següents criteris: escenes que feren referència a À Punt (ràdio, televisió, web o xarxes socials); amb continguts audiovisuals així com l’originalitat de l’escena representada i la qualitat dels materials i acabats.

Premis La Colla per a les falles infantils

Pel que fa als Premis de La Colla, la falla infantil guanyadora ha sigut la comissió Arxiduc Carles-Músic Gomis, de l’artista Vicente Gomar dotat amb 3.000 euros i un estendard que recorda esta primera edició. El segon premi, amb 2.000 euros en metàl·lic i l’estendard de record, ha sigut per a la falla Rig Veda de la comissió Duc de Gaeta-Pobla de Farnals. I el tercer guardó, amb 1.000 euros i l’estendard commemoratiu, és per a la plaça de la Reina, Pau i Sant Vicent amb la falla infantil anomenada De València i monstres, dels artistes José Luis Ceballos i Paco Sanabria.