Activitats mediambientals, esports i cultura este cap de setmana a Torrent

L’activitat mediambiental del cap de setmana a Torrent es centra, com de costum, al Centre Ambiental i a l’Hort de Trénor. Al Centre Ambiental, dissabte i diumenge de 11.00h a 14.00h el més menuts podran passar un matí divertit amb el taller de dinosaures per a conéixer, des d’un punt de vista científic, rigorós i divertit, este grup de rèptils que, una vegada, van dominar el planeta Terra, així com algunes de les tècniques utilitzades per a estudiar-los. Diumenge, d’11 a 14.00h a l’Hort de Trénor tindrà lloc el taller La vida sota la mar on els xiquets podran amb un simple tros de cartolina i taps reciclats crear el seu propi hàbitat marí.

Dissabte de matí, Torrent gaudirà d’una jornada esportiva amb la celebració, des de les 10:00h, de les XXVII Trobades Comarcals d’Escoles Esportives Municipals al Pavelló del Vedat, Parc Central i el Poliesportiu Anabel Medina.
De vesprada, a les 20.00 hores en l’Auditori tindrà lloc l’acte de nomenament de la reina de l’Encontre i Àngel de Resurrecció, Carmen Verdet Artés, qui pertany a la germandat del Sant Sepulcre. Les cambreres de Carmen són Amparo Fabiá Pascual i Amparo Martínez Puig. Durant l’acte es nomenaran també els germans majors de cada germandat així com el germà major suprem, José Conejeros Lorente.

Torrent tancarà la programació del cap de setmana a l’Auditori amb l’obra L’Alqueria Blanca. On collons està Sento?, la qual torna a oferir a l’espectador tot el que L’Alqueria Blanca li donava cada diumenge a la nit: una entranyable conjunció de tradició, amistat, tendresa i humor que convertí la sèrie en un fenomen de màxima audiència i en un símbol del sentir valencià.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *