Actuacions de millora i reparacions en les zones comuns del grup d’habitatges socials de Paiporta

La regidora de Benestar Social de Paiporta, Maria Isabel Albalat, juntament amb el primer tinent d’Alcalde i regidor d’Ocupació i Comerç, Vicent Ciscar, es van reunir amb els responsables de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE) per tractar la situació del grup d’habitatges socials del municipi. Per part del EIGE van estar presents la Directora General, Blanca Marín, i la Responsable de l’Àrea de Gestió d’Habitatge Públic, Mª Jesús Rodríguez.

En la reunió, celebrada divendres passat, es tractaren les dificultats que afecten a les famílies en el pagament dels lloguers dels habitatges. En aquest sentit, els responsables de l’EIGE van informar que s’han previst noves fórmules per als procediments de reconeixement de deute i bonificacions que facilitaran al veïnat l’abonament dels mateixos.

Així mateix, la Directora General va informar de la previsió de noves actuacions de millora i reparacions a les zones comunes del grup d’habitatges durant el proper any.

Per part de la regidora de Benestar Social es va comunicar que, aprofitant la millora de l’Ordenança d’ajudes de Serveis Socials recentment aprovada i la millor dotació de personal del departament de Serveis Socials, s’establirà un Pla d’Acció Comunitària amb l’objectiu d’oferir el màxim suport a les famílies més necessitades del col·lectiu veïnal.

Ambdues representacions van acordar establir al més prompte possible reunions informatives amb les comunitats de veïns i l’Associació de Veïns L’Horta-Zaguan de Paiporta per informar i tractar de manera conjunta tot aquest pla de mesures, que milloraran notablement les condicions de vida del grup d’habitatges.

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *