Alaquàs acull el 18 Campionat Autonòmic de Caiac Polo

Alaquàs exercirà d’amfitriona del 18 Campionat Autonòmic de Caiac Polo que se celebrarà este cap de setmana a les instal·lacions del Poliesportiu del Bovalar. Un event esportiu ple d’adrenalina, esforç i esportivitat organitzat pel Club de Caiac Polo d’Alaquàs i la Federació de PIragüisme de la Comunitat Valenciana fins al qual es desplaçaran un total d’onze clubs valencians i un total de 75 esportistes.

 

Els partits es disputaran el dissabte de 9 a 19 hores de la vesprada i el diumenge a partir de les 9 hores del matí. A les 14:30 hores tindrà lloc el lliurament de trofeus. Alaquàs competirà en primera divisió amb l’equip Alaquàs A, en segona amb l’Alaquàs Femení i l’Alaquàs B i en sub-16 amb el conjunt Alaquàs sub-16.

 

La Federació ha escollit Alaquàs per a la celebració d’este event perquè reuneix totes les característiques necessaries per a disputar este campionat i per la bona i gran disposició del club. L’organització ha decidit també que una de les proves nacionals es disputaran també a la localitat. L’event és una bona manera per apropar-se a este esport i conèixer com funciona.

 

El club de Caiac Polo d’Alaquàs està format per més de 50 esportistes de diferents categories: primera i segona divisió, equip femení, sub 23 i sub 16. Amb 19 anys d’història, el club ha collit importants èxits al llarg d’estos anys i ofereix també una escola de formació per a totes les persones que vulguen iniciar-se en este esport.

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *