Alaquàs acull el IV Duatló de la Dona

Alaquàs celebrarà el diumenge 25 de març el IV Duatló de la Dona, un event esportiu organitzat pel club de Triatló d’Alaquàs Triculpelat amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs, la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana per promocionar aquest esport i commemorar el Dia Internacional de la Dona. Al mateix temps se celebrarà el IV Duatló Vila d’Alaquàs, participaran tant dones com homes i que serà puntuable per a la Copa Provincial.

En el Duatló d’enguany participaran un total de 267 esportistes. Cal destacar que un 37,45% del total seran dones, una dada important i destacable pel que suposa a la participació de la dona en este tipus d’event dissenyat com una clara aposta per la iniciació a l’esport del duatló i triatló, especialment pensada per a les dones i per a les persones que volen començar a practicar aquesta modalitat esportiva. De fet, gran part d’elles seran debutants en aquesta modalitat que combina carrera a peu i ciclisme.

És de destacar en aquest sentit l’esforç realitzat pel club en l’organització d’aquest event ja que està previst que més de 100 persones voluntàries col·laboren al llarg de l’event per tal que la prova siga un èxit.

Un any més, el circuit transcorrerà pel centre de la ciutat i pel seu perímetre industrial i comptarà amb dues modalitats: Super Sprint per a homes i dones i Sprint per a homes i dones. La modalitat del Duatló de la Dona constarà d’una volta al primer segment de la cursa a peu de 2,5 quilòmetres, una volta al segment ciclista de 7 quilòmetres i una volta al segon segment de la cursa a peu de 1,15 quilòmetres. L’eixida masculina tindrà lloc a les 11:30 hores i la femenina a les 11:35 hores.

Pel que fa al III Duatló Vila d’Alaquàs aquest constarà de dues voltes al primer segment de la cursa, amb un total de 5 quilòmetres, tres voltes al segment ciclista amb un total de 21 quilòmetres i una volta al segon segment de la cursa a peu amb un total de 2,5 quilòmetres. L’eixida masculina tindrà lloc a les 9 hores i donat l’èxit de participació estarà dividida en dos parts per descongestionar l’eixida. A continuació tindrà lloc la femenina. El lliurament d e trofeus tindrà lloc a les 13:15 hores.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *