Alaquàs acull de nou la campanya de reciclatge d’aparells elèctrics i electrònics

 

La campanya «Recicla tus aparatos» torna a Alaquàs els dies 24 i 25 d’octubre, una iniciativa que té com a finalitat conscienciar la població valenciana sobre la necessitat de reciclar, de manera correcta, els aparells elèctrics i electrònics. Els aparells es podran dipositar en els remolcs que s’habilitaran durant aquests dos dies i que recorreran diferents punts del municipi.

 

Impulsada per la Generalitat Valenciana, mitjançant la Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient, en col·laboració amb les majors plataformes del sector: Recyclia (Ecopilas, Ecofimática, Ecoasimelec i Tragamóvil), Ecolec, Ecotic, Ambilamp i Ecoraees, l’acció ja s’ha desenvolupat, de febrer a maig, en municipis de la Comunitat Valenciana de més de 50.000 habitants. Ara, després de l’estiu, és el torn de les poblacions que oscil·len entre els 20.000 i 50.000 habitants.

 

Tenint en compte l’èxit de la passada edició, en què es van recollir més de 3 tones de RAEE, la dinàmica de l’acció serà similar. En aquest sentit, equips d’informadors, identificats amb la imatge de la campanya, recorreran en bicicletes amb remolc, els propers dies 24 i 25 d’octubre, la localitat d’Alaquàs per informar i recollir tots els aparells elèctrics i electrònics de menys de 20 centímetres en desús que els veïns tinguen a sa casa.

 

Per tal d’incentivar la participació entre els ciutadans, es lliuraran premis in situ a tots els veïns que dipositin els seus aparells en els remolcs de les bicicletes, a més de sortejar un Ipad Mini 4 a través del seu Facebook @reciclatusaparatos.

 

D’aquesta manera, es garanteix el reciclatge correcte d’aquests aparells que, en moltes ocasions, acaben en els contenidors convencionals, amb l’alt grau de contaminació que això genera en el medi ambient.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *