Alaquàs celebra este cap de setmana la festivitat de la Santíssima Creu

Alaquàs celebra aquest cap de setmana la festivitat de la Santíssima Creu, una sèrie d’actes emmarcats dins de les Festes Majors 2015, en aquest cas en honor a la Santíssima Creu, que donaran cloenda a les celebracions festeres d’enguany. Els actes finalitzaran diumenge 13 de setembre.

 

Hui divendres a les 18 hores organitzat per la Confraria de la Santíssima Creu es realitzaran Jocs Infantils i un Berenar per als xiquets i xiquetes d’Alaquàs a l’Avinguda Miguel Hernández. Per a la nit els alaquasers i alaquaseres tenen una cita amb la tradicional torrà i les paelles que es celebraran a l’Albereda Nord d’Alaquàs a partir de les 22 hores. Abans, a les 21 hores, la mateixa albereda serà escenari d’una sardinada organitzada pel Club de Pescadors Esportius d’Alaquàs. Després els alaquasers i alaquaseres podran gaudir de la revetlla que es situarà a l’Avinguda Miguel Hernández. Aquest acte i la torrà han segut organitzats per la Confraria de la Santíssima Creu i patrocinades per l’Ajuntament d’Alaquàs.

 

El dissabte 12 tindrà lloc a les 14:30 hores un dinar de germanor per a confrares als locals de la parròquia, després de la traca correguda que tindrà lloc a les 14 hores des de la plaça d’Espanya fins la plaça de la Constitució.

 

Pel que fa al diumenge 13, gran dia per a la Santíssima Creu, es celebrarà la tradicional missa major, que vindrà acompanyada de la solemne processó per l’itinerari habitual entre parròquies. Per a finalitzar es dispararà un castell de focs d’artifici que donarà cloenda a la festivitat de la Santíssima Creu i a les Festes Majors 2015.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *