Alaquàs celebra este diumenge el Segon Duatló de la Dona

Alaquàs celebrarà el diumenge 3 d’abril el II Duatló de la Dona, un event esportiu organitzat pel club de Triatló d’Alaquàs Triculpelat, la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana i lAjuntament d’Alaquàs per promocionar aquest esport i commemorar el Dia Internacional de la Dona. Al mateix temps se celebrarà el II Duatló Vila d’Alaquàs en el que podran participar tant dones com homes.

Aquesta és la segona edició d’aquesta prova organitzada l’any passat per primera vegada amb gran èxit de participació i que va comptar amb més de 500 persones inscrites. D’elles, un total de 230 ho van fer en el Duatló de la Dona dissenyat com una clara aposta per la iniciació a l’esport del duatló i triatló, especialment pensada per a les dones i per a les persones que volen començar a practicar aquesta modalitat esportiva. De fet, gran part d’elles van debutants en aquesta modalitat que combina carrera a peu i ciclisme. Cal destacar també el perfil de l’esportista experimentada que competirà per millorar les seues marques i preparar la temporada que començarà en breu.

Un any més, el circuit transcorrerà pel centre de la ciutat i pel seu perímetre industrial i comptarà amb dues modalitats: Super Sprint per a homes i dones i Sprint per a homes i dones. La primera modalitat, el II Duatló de la Dona constarà d’una volta al primer segment de la cursa a peu de 2,5 quilòmetres, una volta al segment ciclista de 7 quilòmetres i una volta al segon segment de la cursa a peu de 1,15 quilòmetres. L’eixida masculina tindrà lloc a les 11:30 hores i la femenina a les 11:35 hores.

Pel que fa al II Duatló Vila d’Alaquàs aquest constarà de dues voltes al primer segment de la cursa, amb un total de 5 quilòmetres, tres voltes al segment ciclista amb un total de 21 quilòmetres i una volta al segon segment de la cursa a peu amb un total de 2,5 quilòmetres. L’eixida masculina tindrà lloc a les 9 hores i la femenina a les 9:05 hores. El lliurament d e trofeus tindrà lloc a les 13:30 hores.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *