Alaquàs celebra l’11 edició de la Setmana dels Majors

El passat dilluns 12 de setembre es va inaugurar la Setmana del Major d’Alaquàs amb una presentació oficial a les 12 hores al Centre Social Benàger. L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, i els representants de l’Associació de Jubilats i Pensionistes van ser els encarregats d’inaugurar oficialment la programació.

A continuació es va obrir l’exposició fotogràfica posada en marxa per l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Alaquàs, una mostra en imatges sobre l’activitat de l’entitat.

L’XI Setmana de les Persones Majors continuarà els dies 14, 15, 16 i 21 amb diversos dinars d’agermanament. El divendres 23 tindrà lloc el Dia del Soci amb una missa a les 11 hores a la Parròquia de l’Olivar i després a les 14 hores un nou dinar d’agermanament.

El dimecres 28 el grup de teatre de l’Associació de Jubilats representarà al Centre Social Benàger a les 19 hores dos sainets titulats Viajeros i El divorcio. Les jornades es clausuraran el dijous 29 de setembre amb la presentació de la XI Antologia Popular que tindrà lloc a les 19 hores al Castell.

 

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *