Alaquàs celebra Sant Antoni

Els Clavaris de Sant Antoni d’Alaquàs han celebrat aquest cap de setmana la festa en honor al seu patró, Sant Antoni, benefactor dels animals. Centenars de veïns i veïnes van gaudir de la tradicional benedicció dels animals a l’avinguda Miguel Hernández.

 

Les activitats continuaran el diumenge 8 de febrer amb la tercera edició de la Fira Amics dels Animals que tindrà lloc de 10 a 14 hores al parc de la Sequieta i que està organitzada per l’Ajuntament d’Alaquàs i els Clavaris de Sant Antoni d’Alaquàs amb la col·laboració de la Unitat Canina de la Policia Local, el col·lectiu Amigues dels Animals d’Alaquàs, les protectores de València i l’empresa Safta.

 

Al llarg de la jornada hi haurà activitats, tallers i exhibicions canines entre les que destacarà la desfilada de gossos sense llar per a adopció ‘Troba el teu company ideal’. Hi haurà un concurs d’habilitats canines i s’inaugurarà també una exposició de fotografies amb motiu del concurs realitzat als col·legis d’Alaquàs que sota el nom ‘La meua mascota i jo’ ha fet partícip a l’alumnat de la població.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *