Alaquàs disfruta amb la cavalcada i el concurs de paelles

Milers de veïns i veïnes d’Alaquàs han gaudit el diumenge 30 d’agost de la tradicional Cavalcada de les Festes Majors organitzada pels Clavaris de la Mare de Déu de l’Olivar 2015 amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs.

 

L’itinerari d’enguany va començar al Col·legi González Gallarza a les 19 hores, va continuar pel carrer Antonio Machado. Després va passar per l’avinguda Miguel Hernández i la Plaça de la Constitució, junt al Castell d’Alaquàs. Des d’allí va recòrrer tot el carrer Major fins a arribar a l’Ajuntament d’Alaquàs, on va finalitzar el recorregut de la Cavalcada 2015.

Paelles 2015

El Concurs de Paelles organitzat per Junta Central de Penyes i l’Ajuntament d’Alaquàs ha estat un any més una de les activitats més massives i esperades de les Festes Majors de la ciutat. Celebrat el dissabte 29 d’agost junt al Parc de la Sequieta, milers de veïns i veïnes van participar en aquest festival en el què es van cuinar més de 160 paelles.

paellas fiestas 2015_alaquas

L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García, va acompanyar també la Junta Central de Penyes així com els col·lectius festers de la ciutat. Segons l’organització, enguany s’ha batut el rècord de participació de la que és una de les activitats amb més expectació de la programació.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *