Alaquàs donarà demà la benvinguda al Nadal

Alaquàs donarà demà la benvinguda al Nadal amb un acte en el que participaran més de 200 veïns i veïnes de diferents col·lectius de la ciutat. Una iniciativa posada en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs per tecer any consecutiu per convidar a la ciutadania a gaudir d’aquestes festes i presentar públicament la programació organitzada per l’Ajuntament.

 

El pregó tindrà lloc a les 20 hores a la porta de l’Ajuntament d’Alaquàs i comptarà amb la participació del Consell de Xiquets i Xiquetes, l’Escolania de la Mare de Déu de l’Olivar, l’Orfeó Polifònic, el Cor Gavota, la Nova Coral i la Banda Juvenil de la Unió Musical d’Alaquàs. Tots junts oferiran una actuació musical pròpia d’aquestes dates i a continuació tindrà lloc l’encesa oficial de l’arbre de Nadal instal·lat a la porta de l’Ajuntament.

 

A continuació, a l’Auditori Nou, tindrà lloc el tradicional Concert de Nadal amb la participació de l’Escolania de la Mare de Déu de l’Olivar, la Nova Coral de la UMA, el Cor Gavota i l’Orfeó Polifònic d’Alaquàs. Com és habitual, abans de les actuacions tindrà lloc el lliurament dels premis del Concurs de Betlems convocat per l’Ajuntament d’Alaquàs i les associacions Mistel@delolivar.som i l’Oroneta.

 

El pregó donarà pas a una extensa programació dirigida a tots els públics i que no pararà fins la nit del 5 de gener amb l’arribada dels Reis Mags.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *