Alaquàs guanya el premi Euterpe a la Institució que atorga la Federació de Societats Musicals

Alaquàs ha estat enguany una de les grans triomfadores dels XVI Premis Euterpe organitzats per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana per tal de retre homenatge a persones, institucions i empreses públiques o privades destacades en l’impuls i desenvolupament de la música.

L’Ajuntament d’Alaquàs ha rebut el Premi Euterpe a la institució en reconeixement al seu compromís amb la música i la seua implicació amb la Unió Musical d’Alaquàs. L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, acompanyada del president de la Unió Musical d’Alaquàs, Lute Fernández, va arreplegar aquest guardó de mans de la vicepresidenta de la FSMCV, Mariàn Durán i de l’Alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués.

En les intervencions, la primera edil va posar de relleu la importància que té que “les administracions i la societat civil treballen unides per tal d’afavorir un clar desenvolupament de la cultura i la música” i es va mostrar satisfeta del conveni de col·laboració establert entre l’Ajuntament d’Alaquàs i la Unió Musical d’Alaquàs i que ve a afavorir el foment de la música al municipi.

El Premi Euterpe a la investigació, desenvolupament i innovació ha recaigut en el projecte Tenim una cadira per a tu de la Banda Simfònica de la Unió Musical d’Alaquàs, una idea original posada en marxa a principis d’aquest any a través de la qual es van sortejar cadires a l’escenari per tal d’oferir als participants l’oportunitat d’estar sota la batuta del director i al costat dels músics en un concert.

Aquesta Gala de la Música organitzada per la FSMCV es va celebrar el passat dissabte 17 d’octubre a Benicàssim amb l’objectiu de reconèixer la tasca i trajectòria de persones i entitats a favor de la música. En ella es va premiar a més la projecció internacional i la creació de música simfònica.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *