Alaquàs inaugura demà al Castell l’esposició de quadres Culturarte

El Castell d’Alaquàs acollirà la inauguració demà divendres, 30 d’octubre a les 20 hores, l’exposició de quadres Culturarte. La galeria romandrà a la Sala de la Torre fins el proper 28 de novembre. L’Associació Culturarte és l’encarregada d’ apropar aquesta mostra d’art i cultura a la localitat. Prop de 50 obres conformaran l’exposició construïda per una vintena d’artistes de l’associació com Gerardo Stübing, Teresa Ramírez, Pepe Ivars o Mercedes Balaguer, entre altres.

 

Prèvia a la inauguració, tindrà lloc una tertúlia al voltant d’art i cultura a la Sala de la Ximeneia a les 18:30 hores. Els participants al diàleg seran el professor de Cultura Audiovisual i pintor; Jesús Manuel Moreno, el professor i pintor; Pepe Ivars, els artistes plàstics; Adrián Momparler i Hèctor Dols, com l’artista plàstic i President de Culturarte; José Bautista que serà l’encarregat de moderar la xerrada.

 

Culturarte és una associació que es dedica a apropar l’art i la cultura al públic mitjançant tertúlies, exposicions, entrevistes i cursos. La institució, que ha organitzat converses durant els últims 8 anys, disposa d’un projecte radiofònic Ràdio Culturarte on entrevisten a personatges de la cultura i organitzen programes en directe amb convidats.

 

L’Ajuntament d’Alaquàs, compromès amb la cultura, pretén acostar amb aquesta mena d’activitats gratuïtes i didàctiques l’art a tots els ciutadans i ciutadanes.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *