Alaquàs inaugura el divendres el Betlem nadalenc al Castell

Alaquàs inaugurarà el divendres 4 de desembre el ‘Betlem nadalenc del Castell d’Alaquàs‘. Una activitat posada en marxa l’any passat com a novetat de la programació de Nadal organitzada per l’Ajuntament d’Alaquàs i que es repeteix donat el gran èxit d’acollida. L’acte d’inauguració comptarà amb la presència de l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i de l’artista que ha realitzat el treball, José Alises Cano i en ell actuarà el cor del col·legi públic Bonavista, que interpretarà nadales típiques d’aquesta època de l’any.

 

L’artista José Alises Cano és veí d’Alaquàs i membre de l’associació de pessebristes de València. Ell és per segon any consecuitiu l’encarregat de dur a terme aquest ambiciós projecte en el qual porta treballant des de fa mesos. L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha felicitat aquesta setmana l’artista per aquest treball artesà.

 

El pessebre està ubicat a la sala La Torre del Castell d’Alaquàs, on podrem observar el pessebre de Betlem o l’arribada dels Reis Mags a la trobada del naixement del xiquet Jesús, entre moltes escenes representatives d’aquesta tradició. Es pot visitar del 4 de desembre al 5 de gener de dilluns a dissabte de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *