Alaquàs organitza tot un mes d’activitats relacionades amb l’esport

L’Ajuntament d’Alaquàs ha organitzat el XXII Mes de l’Esport que es durà a terme del 19 de maig al 17 de juny amb la col·laboració de les diferents entitats esportives del municipi. Entre els diferents esdeveniments i competicions destaca la Gala de l’Esport que serà el divendres 19 de maig a les 20 hores al Castell d’Alaquàs. La programació fomenta l’esport i fa partícip a tots els veïns i veïnes interessades en aquest àmbit

XXVI Mini-olimpoiades escolars

Es celebraran des de l’1 de juny fins al 7 de juny entre les 15 i les 20 hores en el Polideportiu Municipal del Bovalar i del Terç. Els xiquets i xiquetes podran realitzar les inscripcions en els mateixos centres escolars.

XV Caminada Popular per Alaquàs

Aquesta tradicional activitat tindrà lloc el 2 de juny a les 19 hores. L’eixida i l’arriba serà en la plaça de la Constitució i el recorregut es de 4 kilòmetres pels voltants d’Alaquàs. Poden participar persones de totes les edats i la inscripció es gratuïta acompanyada d’una samarreta de regal i d’aigua per a tots els participants. Les inscripcions i la replegada de dorsals serà a partir del dia 22 de maig al Poliesportiu Municipal del Bovalar. El Club d’Atletisme Vila d’Alaquàs es l’organitzador i les places són limitades.

Altres esdeveniments

A més de la caminada popular pel municipi, també es realitzaran diverses jornades. La jornada d’animació per a persones majors donarà l’inici a la programació que tindrà lloc al Poliesportiu Municipal del Bovalar el 29 de maig a les 10 hores i es realitzaran activitats com jocs populars, zumba i aeròbic.

Les activitats continuaran el 30 de maig amb Patinajeando de 17:30 hores fins a les 19 hores en el Poliesportiu Municipal del Bovalar. Esta jornada de portes obertes està destinada per al públic compres entre els 4 i 13 anys on la inscripció es obligatòria. La inscripció seran els dimarts i els dijous de 17:30 a 21:30 hores fins el 25 de maig inclòs en la pista de patinatge. No s’acceptaran les inscripcions fora de termini. La grada romandrà buida durant l’activitat i es permetrà l’entrada 10 minuts abans de finalitzar. Cal portar roba esportiva i tindre un domini bàsic dels patins. L’activitat es gratuïta amb places limitades i es organitzada pel CPA Arabesco.

Es realitzaran diverses jornades de portes obertes que donaran inici el 23 de maig amb el Club de Gimnàstica Rítmica d’Alaquàs de 18 a 19 hores en el Poliesportiu del Bovalar. L’activitat estarà oberta per a xiquets i xiquetes de 3 a 17 anys i de l’organització s’encarrega el mateix club. La jornada de portes obertes del club de Natació Valencia Masters Alaquàs serà en la piscina descoberta del Poliesportiu Municipal del Bovalar de 9 a 11 hores i la data encara està per determinar. Esta destinada a persones majors de 16 anys i l’entrenament es gratuït amb els nadadors del club. Es necessari portar banyador, xancles, gorro i ulleres de natació e imprescindible saber nadar. Més informació i inscripcions a l’organitzador CNVM Alaquàs.

Les jornades de portes obertes de Futbol Sala Castell d’Alaquàs serà el 27 de maig en el Poliesportiu Municipal del Bovalar. Els horaris estaran repartits segons l’edat. Els participants de 6 a 8 anys de 10 a 11:15 hores, de 9 a 11 anys de 11:30 a 12:45 hores i de 12 a 14 anys de 12:50 a 14 hores. La inscripció es gratuïta i es realitzarà el mateix dia a traves de alaquas@castellfutbolsala.es o 615 340 241. Per a realitzar l’activitat es necessari pantaló, samarreta i sabatilles d’esport. Les jornades de portes obertes de Futbol Sala Alaquàs Futbol Sala serà el 17 de juny on es farà una iniciació a futbol sala i partit de pràctica. Els horaris estaran repartits segons l’edat. Els Prebenjamins (5 a 7 anys) d’11 a 12 hores, els Benjamins (8 a 10 anys) de 12 a 13 hores, els Alevins (10 a 11 anys) de 9 a 10 hores, els Infantils (12 a 13 anys) d11 a 12 hores, els Cadets (14 a 15 anys) de 9 a 10:30 hores i els Juvenils (16 a 18 anys) de 10:30 a 12 hores. El futbol femení per a majors de 14 anys serà de 12 a 13:30 hores i el futbol base femení serà de 13 a 14:30 hores. Se realitzarà en el Poliesportiu Municipal del Bovalar i l’organitzador és Club alaquàs Futbol Sala.

També tindrà lloc la Presentació Xarxa de Rutes Comarcals a Peu i en Bici el 15 de juny a les 19 hores en la Sala Ximenea del Castell d’Alaquàs. La presentació estarà a càrrec del Consorci Esports Horta.

Competicions

Les Miniolimpiades estaran acompanyades de diversos torneigs, trofeus i jornades. Es realitzaran diversos torneigs de tenis en el Poliesportiu del Terç dividits per edats. El Torneig Infantil Mixt (nascuts en 2002-2003) serà el 27 de maig de 14 a 22 hores, el sub-23 Masculí (nascuts 1995-2001) tindrà lloc el 3 de juny de 14 a 22 hores i el Pre-benjamí Mixt (nascuts en 2008 i superior, mínim 5 anys) el 10 de juny de 14 a 22 hores. Les inscripcions són a través del telèfon 626609715 fins al 13 de maig. El preu general és de 6 euros i de 4 euros per als alumnes de l’escola. Les places són limitades i en el preu inclou beguda i samarreta. L’organitzador es l’Escola de Tenis d’Alaquàs.

També tindrà lloc el XI Trofeu de Karate Vila d’Alaquàs el 27 de maig a les 10 hores en el Poliesportiu del Bovalar. L’organitzador es el mateix club.

En quant al bàsquet, hi ha diferents competicions. La Jornada Bàsquet Femení Sportiu-Xé tindrà lloc el 21 de maig de 10 a 13 hores i el 3 x 3 Bàsquet Sportiu-Xé de 9 a 20 hores en les categories pre-benjamí, benjamí, aleví i infantil. Ambdues es realitzaran al Poliesportiu del Bovalar i estan organitzades pel Club Sportiu-Xé.

A més, es farà un Curs teòric i pràctic de muntatge de volantins per a pesca en la mar el 27 de maig de 10 a 12:30 hores en l’aula de l’Escola de Pesca d’Alaquàs situada en l’avinguda Ausiàs March 49B. L’activitat gratuïta està destinada als xiquets i xiquetes de entre 6 i 13 anys. Més informació i inscripcions es realitzen per whatsapp al 654 027 540. L’Organitzador és el club de Pescadors Esportius d’Alaquàs.

Tindrà lloc la Competició de pilota de mà els dies 20, 24 i 27 de maig de 17 a 19 hores i el 3 de juny de 10 a 13 hores en els frontons cooperativa Rumisanver d’Albal. L’organitzador és el Club de Pilota a Mà d’Alaquàs.

El Concurs de coloms esportius es realitzarà el dia 20 de maig al Poliesportiu del Terç, el 22 de maig al Parc de la Sequieta, el 30 de maig a l’albereda Nord junt al CP González Gallarza i el 3 de juny en la zona Centre de Salut d’Alaquàs. Tots els dies a les 18 hores. Organitza el club de Coloms Esportius d’Alaquàs.

La Competició interclubs de Judo es celebrarà el 17 de juny a les 9 hores en el Poliesportiu del Bovalar. Organitza el Club Esportiu Endo.

El XXIIé Torneig d’escacs Aleví-Infantil tindrà lloc el 3 de juny a les 10 hores en l’Ateneu Cultural i Esportiu. Les inscripcions es faran a traves del correu del club: clubajedrezalaquas@gmail.com. Per a més informació i bases en http://ajedrezalaquas.blogspot.com.es/. Organitza el Club d’Escacs d’Alaquàs.

La Tirada del Mes de l’Esport de blancs a màquina es realitzarà el 10 de juny a les 10 hores en el Camp de tir El Garroferal en Catarroja. És obligatòria la llicència de caça i assegurança i l’activitat està oberta a socis i no socis. Organitza el Club de Caçadors d’Alaquàs.

També hi hauran activitats relacionades amb el futbol. Els dies 2, 3 i 4 de juny tindrà lloc el Trofeu de Futbol 8 on participaran els querubins, prebenjamins, benjamins i alevins contra equips d’altres escoles. El Trofeu de Futbol 11 tindrà lloc el 9, 10 i 11 de juny on participaran els infantils i els cadets. Ambdós es realitzaran en el Poliesportiu del Terç. Per a més informació a l’organitzador Escola de Futbol Alaquàs-Walter.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *