Alaquàs planta un total de 304 nous rosers

Alaquàs ha plantat un total de 304 nous rosers en diferents zones del municipi. Una actuació emmarcada dins de les polítiques de respecte cap al medi ambient i l’entorn verd urbà posades en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs per tal d’augmentar la biodiversitat i conscienciar la ciutadania de la importància del medi ambient.

Al carrer Cid s’han plantat un total de 168 rosers a arrel nua d’una floribunda de la varietat «Tequila» de color groc taronja.

A l’entrada del Mercat s’han plantat 66 rosers amb cepell d’una altra floribunda de la varietat «Santiago Ramón y Cajal» de color groc taronja més suau. No tenen una fragància notable  i compten amb un tamany d’entre 60 i 80 centímetres.

Al lateral del Mercat Municipal s’han plantat 70 rosers a arrel nua d’un híbrid de té varietat «Iceberg» amb flors color blanc i lleugera fragància que floreix durant tot l’any amb una alçada d’un metre aproximadament. Totes són resistents a enfermetats i la tonalitat de les fulles és verd obscur.

Tots aquests rosers se sumen al roser del Castell d’Alaquàs ubicat en l’accés a la Biblioteca Municipal Ausiàs March d’Alaquàs.