Alaquàs premia als esportistes més destacats en la gala de l’esport

L’Ajuntament d’Alaquàs atorga el reconeixement especial Francis Estreder, Jose Ramón Manzanares i Sara Manzanares Estreder, una família molt valorada en el món de l’esport d’Alaquàs

El Castell d’Alaquàs va acollir el passat dijous 3 de juny la tradicional Gala de l’Esport que organitza any rere any l’Ajuntament d’Alaquàs per retre homenatge a les i els millors esportistes de la temporada així com als seus clubs esportius. L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i el Regidor d’Esports, Fran Evangelista, així com centenars d’esportistes, equips directius, entrenadores, entrenadors i i famílies es van donar cita en aquest acte inclós dins de la programació del XXVIIé Mes de l’Esport.

La Gala es va iniciar amb una amenització musical a càrrec del Trio de Jazz Al-jazz, una formació musical que naix arran de la inquietud de tres músics que van iniciar els seus estudis en la Unió Musical d’Alaquàs, fa ja uns anys, i que van decidir experimentar en un altre estil musical més enllà de la música clàssica. Ells són Patxi Pastor a la bateria, Alberto Sanz al piano i Carlos Zarco al contrabaix.

A continuació va intervindre l’Alcalde d’Alaquàs, que va destacar l’esforç realitzat per tots els clubs esportius i per totes les persones que fan possible l’esport a Alaquàs i els va felicitar per la seua trajectòria i pel treball desenvolupat al llarg de l’any. Després va tindre lloc una exhibició a càrrec de l’esportista d’un grup de veteranes del Club de Gimnàstica Bovalar d’Alaquàs: Claudia Hortelano, Carla Barros, Carla González, Arale Cortés i Cristina Rodríguez. A continuació va actuar Tamara Muñoz Vázquez, de la categoria prebenjamí d’aquest club i després Claudia Hortelano Escribà de la categoria juvenil.

El guardó especial que atorga l’Ajuntament d’Alaquàs ha sigut enguany per a una família molt volguda i valorada en el món de l’esport d’Alaquàs. El nucli familiar principal que conforma aquest «equip» són Francis Estreder, Jose Ramón Manzanares i Sara Manzanares Estreder. Tots ells estan molt implicats, compromesos i vinculats, d’alguna manera a la projecció, pràctica i promoció de l’esport local. Col·laboren activament en les Escoles esportives Municipals practicant esport i donant suport a cada esdeveniment esportiu en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alaquàs i les Entitats esportives Locals. Per tot això, l’Ajuntament d’Alaquàs ha volgut mostrar el seu agraïment envers aquesta família, per la col·laboració rebuda sempre i pel suport incondicional a l’esport local durant tots aquests anys.

Pel que fa als reconeixements per part dels clubs, l’Associació Esportiva Coratge Missions d’Alaquàs va destacar el treball de José Antonio Martínez Monedero; el Club de Futbol Sporting Alaquàs va reconéixer el treball de Omar Salinas Lucas; el Alaquàs Club de Futbol Sala va destacar la implicació de Belén Bollas Rodríguez; el Club de Petanca Castell d’Alaquàs va lliurar el seu guardó a Domingo Martínez del Amo; el col·lectiu Lluites Olímpiques i Disciplines Associades d’Alaquàs va reconéixer Pau Campos Latorre; el Club Patinatge Artístic Arabesco va destacar el treball de Carmen Herrera Navarro i l’Escola de Pàdel Royal Racket va premiar en la categoria de pádel Yolanda Sierra Alarte i en tennis va destacar l’esforç de Miguel Castillo Jurado.

El Club de Gimnàstica Bovalar va reconéixer Claudia Hortelano Escribá i la Unió Esportiva Alaquàs i Walter va lliurar el guardó a Luís Torres Ruiz. Per part del  Club Karate Alaquàs es va reconéixer Adrián Campos Siurana i i el Club Alaquàs Caiac Polo va premiar Pablo Guzmán Forment. El Club de Ball Esportiu va destacar l’esforç de Lorena Reyes Ureña i Triculpelat Alaquàs Club de Triatló en la categoria infantil va reconéixer Iván García Mata. L’Associació de Futbolistes del Valencia C.F va destacar el treball d’Alfred Soler Campos, l’associació Amiar fa premiar l’esportivitat de Luna Mayordomo Leal i el Club de Pescadors Esportius d’Alaquàs, va reconéixer els mèrits de Pablo García Sánchez.

Pel que fa al Club Sportiu-Xé, es va destacar el companyerisme mostrat per Borja Navarro i Miquel Cobo Ródenas; el Club de Bàsquet Vila d’Alaquàs va destacar la trajectòria esportiva de Juan Carlos Gelabert, el Club d’Atletisme Vila d’Alaquàs va lliurar el guardó a José Vicente Alós Pérez i el Club Ciclista va retre homenatge a Francisco Ruiz Guerrero «PAQUITO». El Club d’Escacs va lliurar el guardó a Pablo Cayón Peláez i el Club Pilota a Mà a Miguel Álvarez Lara. Per a finalitzar, la Societat Colombicultura ‘La Productora’ d’Alaquàs va reconéixer Pedro Miguel Sancho Sánchez.