Alaquàs prepara la segona edició de ‘Alaquàs en Festes’

L’Ajuntament d’Alaquàs prepara ja la segona edició del concurs “Alaquàs en festes”, el tema del qual i enfocament torna a ser “Les festes d’Alaquàs des del meu objectiu”. Les fotografies hauran d’estar relacionades amb les Festes Majors i transmetre l’emoció i el sentiment d’aquests dies tan representatius per als veïns de la localitat, sense limitació alguna d’execució o creativitat, ja que es pretén recopilar la visió més diferent i innovadora de les festes patronals.

L’Ajuntament d’Alaquàs convidarà a participar a qualsevol interessat a fotografiar l’esperit de la festa més alaquasera. Les bases podran consultar-se en www.alaquas.org, en el llibre de festes i en la APP d’Alaquàs.

Els participants podran prendre les fotografies entre el 28 d’agost i el 13 de setembre d’enguany i les hauran de presentar des del 14 de setembre fins al 30 d’octubre.

Les imatges escollides per cada competidor hauran de ser enviades per correu o ben ser lliurades en mà de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres, i dijous, de 16:30 a 19 hores, en el Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Alaquàs, situades en el Centre Cultural l’*Olivar.

El premi a la millor fotografia seran 300 euros, el segon fotògraf més destacat guanyarà 300 euros i el tercer, 100 euros. Els tres es portaran a casa un diploma. També es farà lliurament d’un diploma de la cambra al dècim millor autor.

Cada participant podrà presentar quatre instantànies com a màxim, totes elles impreses. Seran vàlides les fotos en color i en blanc i negre amb una grandària màxima per a les imatges de 30 x 40 cm.

El veredicte del jurat es farà públic a través de la pàgina web de l’Ajuntament d’Alaquàs i serà comunicat personalment als premiats en el mes de febrer.

El jurat, a més d’escollir les fotografies premiades, també realitzarà una selecció d’instantànies que formaran una exposició dins del Castell d’Alaquàs, coincidint amb la setmana en la qual es duran a terme els actes de l’aniversari del Castell.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *