Alaquàs, prepara para las fiestas

L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, el Regidor de Festes, Óscar García Merenciano i els col·lectius festers de la ciutat han presentat aquest matí al Castell d’Alaquàs la programació de les Festes Majors que s’iniciaran oficialment aquesta nit amb el pregó a càrrec dels propis col·lectius.

En la presentació, Elvira García Campos ha destacat la participació i l’esforç realitzat pels festers i festeres així com la seua implicació i compromís. L’Alcaldessa d’Alaquàs s’ha fet especial ressò del compromís assumit per cadascun dels col·lectius festers.

Els Clavaris del Crist de la Bona Mort, els Clavaris de la Mare de Déu de l’Olivar, els Clavaris de Sant Miquel, les Clavariesses dels Dolors i de l’Assumpció, la Confraria de la Santíssima Creu i els Moros i Cristians Perolers han explicat en què consistirà la seua festa així com les activitats que realitzaran al llarg d’aquests dies. Tots han coincidit en destacar la rellevància de què la gent participe en les celebracions.

El pregó d’aquesta nit donarà pas a tota una programació festiva que no finalitzarà fins el diumenge 13 de setembre. Concerts musicals, espectacles de teatre, animació de carrer, actes participatius, competicions esportives, actes lúdics i religiosos en honor als patrons de la ciutat i encontres gastronòmics organitzats per les associacions d’Alaquàs donaran vida a quasi quinze dies festius. El concurs de paelles (XL edició), la Carxofa, la Cavalcada, la Cordà, la Pujà, la Baixà, les processons, la mascletà, la Conquesta del Castell, l’Entrà de moros i cristians, el FRA, espectacles musicals, varietats, paelles per la nit i moltes més sorpreses són només alguns dels actes que tindran lloc en les Festes de 2015.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *