Alaquàs prepara tot per la visita de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient

Pren bona nota perquè demà dimarts 5 de gener Ses Majestats els Reis Mags d’Orient connectaran en directe amb totes i tots els xiquets a través del Facebook oficial SOMALAQUÀS per enviar un missatge dirigit especialment a totes i tots els menuts que, per diferents motius, no hagen pogut desplaçar-se fins al Castell. La connexió serà a les 10:30 hores del matí. Ja de nit, estigueu atents i atentes al senyal que s’emetrà coincidint amb l’eixida dels Reis Mags per a repartir els seus regals.
Recorda que els Reis Mags d’Orient es troben estos dies al Castell d’Alaquàs per rebre a les xiquetes i xiquets del municipi.
Per tal de garantir que totes i tots els xiquets puguen assistir a la trobada han sigut ampliades les places per a les jornades corresponents als dies 4 i 5 de gener. No faltes a la cita per viure aquesta jornada màgica!
Com obtindre les entrades?: de manera online a través de l’aplicació per a reserva d’entrades creada per l’Ajuntament d’Alaquàs www.alaquas.org/entradas, o via telefònica: 661956581 amb el Departament de Cultura en horari de dilluns i dimarts d’11 a 14 h.
No oblideu portar les vostres cartes i vindre amb mascareta!
Serà obligatori l’ús de mascareta per a accedir al recinte així com respectar la normativa establida i la distància de seguretat.
Tota la informació la trobaràs al següent link: https://www.alaquas.org/agenda/19252/0/reis_mags_orient_castell_alaquas