Alaquàs realitza treballs de pintura i manteniment en diversos carrers del municipi

L’Ajuntament d’Alaquàs ha realitzat en aquests últims dies treballs de pintura i manteniment vial en diferents carrers del municipi per tal de garantir la seguretat ciutadana en les zones freqüentades tant per vianants com per vehicles.

En concret s’ha intervingut en el pas de vianants del carrers Santa Ana i Miguel Adlert Noguerol així com en el que dóna accés al Mercat Municipal amb l’objectiu de reforçar la seguretat en aquesta zona. S’han repintat també els passos de vianants de plaça de l’Hort de Sant Josep i carrer Albacete que donen accés a una zona verd i infantil i s’han reposat les fites d’abalisament separadores de carril en l’avinguda Ausiàs March entre avinguda País Valencià i carrer Vicent Andrés Estellés.

D’altra banda, i a proposta de l’Ajuntament d’Aldaia, s’ha repintat la doble línia longitudinal contínua en el tram final del carrer Conca i s’ha reforçat la senyalística horitzontal de limitació de velocitat a 30 quilòmetres per hora. Aquesta actuació s’ha realitzat de manera conjunta amb la població veïna d’Aldaia amb l’objectiu d’incrementar la seguretat vial d’aquesta zona vist l’augment d’activitat i trànsit en aquest vial d’accés al municipi que prové de la comarcal CV-410 dissenyant un vial que evite girs perillosos i creant una doble línia continua més ampla per tal d’evitar colisions frontals entre vehicles.

Aquesta actuació forma part dels treballs en matèria de seguretat vial posats en marxa per la Policia Local d’Alaquàs per tal de conèixer les zones amb més sinistralitat i els punts més conflictius on hi ha necessitat de reforçar les marques vials i les senyals de trànsit per tal de reduir l’índex d’accidentalitat i augmentar la protección ciutadana. Fruït d’aquestes actuacions, la Generalitat Valenciana ha escollit Alaquàs en diverses ocasions com a seu de les pràctiques de regulació de trànsit urbà impartides per l’Acadèmia de Policia Local de la Comunitat Valenciana.