Alaquàs supervisa les instal·lacions educatives

L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, acompanyada del Regidor d’Educació, Fran Evangelista, ha realitzat aquesta setmana una visita als col·legis públics d’Alaquàs per tal de supervisar i conèixer de primera mà l’estat de les obres de millora i condicionament realitzades per l’Ajuntament d’Alaquàs aquest estiu. Les actuacions, realitzades d’acord amb les necessitats plantejades per la comunitat educativa, han permès la millora de les instal·lacions actuals i la dotació d’altres noves que afavoreixen la qualitat d’ensenyament que s’imparteix a Alaquàs de cara al proper curs escolar.

En el col·legi públic Vila d’Alaquàs s’han realitzat diversos treballs de pintura, s’ha podat l’arbre del pati i s’han eliminat per seguretat diversos ancoratges que hi havia al sòl del pati.

En el col·legi Sanchis Almiñano s’han pintat totes les aules de la segona planta, s’ha reparat el paviment de la cuina, s’ha treballat en el vitrificat del menjador i s’han reasfaltat les pistes esportives de voleibol i bàdminton. S’han reparat també algunes persianes així com la tanca perimetral i s’ha creat una rampa per a minusvàlids en l’accés principal a les pistes esportives.

En el col·legi Ciutat de Cremona s’ha instal·lat una nova tanca a les pistes esportives, s’ha netejat el solar i s’han eliminat diversos arbres que suposaven un obstacle.

En el col·legi públic Bonavista s’ha invertit en la pintura i manteniment de diverses aules, s’han substituït diversos vidres, s’han instal·lat cinc pissarres digitals i s’han realitzat reparació de rajoles i persianes. S’han podat els arbres, s’ha reparat la tanca del pati i s’ha creat una rampa d’accés al gimnàs per a minusvàlids.

En el col·legi González Gallarza s’ha refet l’accés al gimnàs, s’ha dotat de papereres, s’ha reformat tota la zona de jocs infantils i s’han eliminat diversos elements que suposaven una barrera arquitectònica. S’han instal·lat també tres pissarres digitals i s’han realitzat diversos treballs de pintura.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *