Alaquàs tria les seues Falleres Majors per al 2017, Susana Vinuesa i Valeria Carrasco

El Castell d’Alaquàs va acollir el passat diumenge, 3 de juliol, l’acte oficial d’elecció de les noves Falleres Majors per a l’any 2017 organitzat per la Junta Local Fallera. L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, acompanyada de la regidora de Falles, Isabel Mondéjar Villarejo, va ser l’encarregada de llegir l’acta d’elecció amb què es va donar a conèixer oficialment el nom de les noves representants davant totes les comissions falleres.

Les proves del procés de selecció es van dur a terme durant dos dies. Dissabte les candidates es van sotmetre a una entrevista personal, un simulacre de lectura de la Crida i un menjar amb el jurat -conformat per Carmen López Marco, Patricia Burgos Sayas i Pablo Arribas Bondia-. Diumenge, les xiquetes van desfilar dues vegades a l’acte portant la indumentària valenciana (la primera sense ram i la segona amb ell). Finalment, el jurat va designar com a Fallera Major d’Alaquàs per al 2017 a Susana Vinuesa Bautista única candidata i membre de la Falla Plaça de la Llibertat i a Valeria Carrasco Rovira de la Falla Plaza Buenos Aires que va estar elegida Fallera Major Infantil per al pròxim any faller.

Susana Vinuesa Bautista és fallera de la comissió Plaça de la Llibertat des de la seua fundació a l’any 2000. A 2001, va estar Fallera Major Infantil de la seua agrupació i a 2003 va formar part de la Cort d’Honor Infantil d’Alaquàs. A 2010, quan la comissió complia una dècada va repetir com Fallera Major. D’altra banda, Valeria Carrasco Rovira és fallera des que va nèixer a la Falla Plaza Bueno Aires, -ara fa deu anys- i a 2014, quan la falla celebrava el trenta aniversari va ser Fallera Major Infantil.

A l’acte van acudir les actuals Falleres Majors d’Alaquàs, Amparo Zomeño Roselló i Paula Tormos Tàrrega, que junt a l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos van ser les primeres en felicitar les noves protagonistes de la festa valenciana. Moments després, el públic també va voler transmetre l’enhorabona a les noves Falleres Majors d’Alaquàs.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *