Alaquàs va acollir una xerrada del canvi climàtic i la seva repercussió en l’entorn urbà

Alaquàs ha acollit recentment la xerrada “El canvi climàtic: mites, realitats i la seua repercussió en l’entorn urbà”. Una activitat organitzada amb motiu de la campanya municipal d’informació per conscienciar la ciutadania de la importància de la sostenibilitat i el respecte al medi ambient.

 

La xerrada va estar a càrrec de l’Associació Valenciana d’Estudiants i Professionals del Medi Ambient (AVEPMA) i va estar presentada per la Regidora de Medi Ambient, Diana Muñoz. En ella es va parlar del canvi climàtic i els seus efectes així com de les repercussions que té en l’entorn urbà.

 

Aquesta activitat reforça les polítiques mediambientals posades en marxa per l’Ajuntament durant els últims anys amb l’objectiu de construir una ciutat més neta i respectuosa i forma part de tota una sèrie d’activitats organitzades sota el lema “Alaquàs, compromesa amb el medi ambient”.

 

Dins d’aquest cicle d’activitats s’han celebrat sessions informatives per als Corresponsals Juvenils a càrrec del tècnic de Medi Ambient, Lluís Planells amb l’objectiu d’implicar els joves en aquesta campanya, oferint-los la possibilitat d’elaborar propostes que posteriorment es treballaran als instituts de secundària d’Alaquàs.

 

El passat 28 de novembre, Alaquàs es va sumar a la campanya L’hora del Planeta amb l’objectiu de llançar un missatge clar: “ Els xicotets gestos poden generar grans canvis”, lema d’aquesta iniciativa i durant els mesos de novembre i desembre l’Espai Educatiu, el Centre Obert com les Ludoteques Municipals s’estan impartint diferents tallers i activitats de reciclatge per tal de conscienciar els joves de la importància del medi ambient.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *