Albal coordina la seguretat i els serveis municipals per garantir l’èxit de les Falles de 2023

Davant la proximitat de les festes josefines de 2023, l’Ajuntament d’Albal ha celebrat hui la comissió de coordinació de les qüestions relacionades amb la seguretat i el desenvolupament dels actes dels dies grans.

Encapçalada pel regidor de Festes Sergio Burguet, ha reunit este migdia al President de la Junta Local Fallera, Miguel Martínez, alpersonal tècnic del Departament de Cultura, a l’Inspector de la Policia LocalRafael Blasco, als membres deProtecció Civil, el cap de la Brigada d’Obres David Fernández i l’Inspectorde Serveis Municipals Vicente Hernández.

L’edil de Festes ha aprofitat per agrair el treball de totes les àrees implicades que, durant estos dies, treballaran de valent mentre la gent està disfrutant de la festa i que contribuiran a garantir l’èxit de les Falles de 2023. Sergio Burguet ha fet un cridament a la comprensió ciutadana pel soroll de les jornades festives, pels talls de carrers i pels inconvenients que puguen causar algunes de les obres i intervencions urbanístiques que conviuran estos dies amb la celebració de les Falles. Un dels canvis d’escenari recents ha estat el de la Crida, les obres de la Plaça del Jardí traslladaren el tret d’eixida de la festa a la Plaça de la Constitució. El regidor també ha subratllat el talant positiu i col·laboratiu de les set comissions i de la JLF “ho posen molt fàcil i el consistori compta amb el seu suport i implicació”.