Albal i Catarroja fumiguen contra la plaga de mosquit tigre

Segons l’alcalde d’Albal, Ramón Marí, “som conscients de la plaga de mosquits que ha aparegut al nostre poble, un problema que no és exclusiu a Albal i que afecta al municipis de tot el país. Al nostre municipi, als tractaments habituals que desenvolupem per fases i indicats pel personal expert, enguany hem reforçat la lluita contra el insects que estan provocant molèsties i picadures. A finals de juliol, tal com vam informar a les xarxes socials municipals, es va fer este tractament addicional a tot el poble”.

Marí afirma que “esta important aparició de mosquits fa insuficient l»esforç fet per l’Ajuntament per combatre’ls. Continuarem treballant, esta setmana estem pulverizant diferentes zones i demà a la nit es va a passar per carrers i parcs. Pregue paciència i responsabilitat especialment als que utilitzen la política per alarmar a la ciudadania que necessita de la nostra resposta, de la nostra actuació constructiva”.

L’alcalde d’Albal ha informat que també s’està ampliant la fumigació amb l’ús de tractors

Catarroja
L’Ajuntament informa que “hem intensificat durant la matinada els tractaments per a eliminar al mosquit tigre en els espais més conflictius: ‘Parc de les Barraques, Parc de Paluzié, Parc de la Florida, carrer José Manuel Izquierdo i Poliesportiu’.