Albal signa un conveni de col·laboració amb la parròquia Nostra Senyora dels Àngels per a la protecció i conservació del seu patrimoni

L’ajuntament d’Albal ha acollit hui la firma del conveni de col·laboració amb la parròquia Nostra Senyora dels Àngels, representada canònica i jurídicament pel seu parroc Engraci Bataller. L’alcalde Ramón Marí ha presidit la signatura del document amb el qual, el consistori es compromet a col·laborar en la realització d’activitats per a la protecció i conservació del patrimoni històric-artístic local i que es concreten les obres de substitució i impermeabilització de la coberta de l’església. L’immoble va ser declarada Bé de Rellevància Local i fou inclòs al catàleg de béns i espais protegits del Pla General de 2002 i constitueix un element referencial del patrimoni històric-artístic de la localitat de l’Horta Sud. Amb la rúbrica del conveni, l’ajuntament adquereix el compromís d’atorgar una subvenció directa de 15.000 euros.
Engraci Bataller ha valorat positivament l’acord que ve a aportar una col·laboració important en la financiació de les obres estructurals i de coberta que s’han fet a la mencionada parròquia i que han comptat amb un pressupost de 120.000 euros, treballs avalats per l’Arquebisbat.