Albalat dels Sorells aprova els pressupostos de 2023 amb superàvit

El Ple de l’Ajuntament d’Albalat dels Sorells celebrat el passat 9 de març va aprovar el pressupost per a l’exercici 2023. Uns pressupostos que recullen els ingressos per l’edificació del centre de coinnovació i l’última fase de les oficines centrals de Mercadona.

Segons comenta Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat, «Quan vam entrar a governar en 2015 les obres de les oficines centrals de Mercadona estaven parades i sense data de continuïtat. Durant estos anys hem treballat per desbloquejar el tema, i ara, tot eixe treball que hem fet es reflecteix en este pressupost que hem aprovat i que tindrà, al seu tancament, un superàvit de més d’un milió d’euros que quedarà per a poder fer inversions i millorar infraestructures en la pròxima legislatura».

Pel que fa a les despeses, cal destacar una primera inversió de 165.950,60€ per a la futura llar dels jubilats, una inversió de 300.000€ per a canviar la gespa del camp de futbol i fer millores al poliesportiu, creació de la partida que acollirà l’ingrés de 2.000.000€ per a fer el centre de dia, renovació dels equips informàtics de l’ajuntament i 166.000€ per la finalització de l’Espai Escorxador.

Hem acabat pràcticament amb el deute del nostre Ajuntament.

Claramunt també comenta que, «durant estos vuit anys que portem al capdavant de la corporació hem aprovat 9 pressupostos, un més dels que ens tocava, en els que, a part de fer inversió, hem reduït el deute un 70% passant d’1.200.000€ a només 336.000€. Per tant hem pagat 864.000€ del deute que va generar el PP.”