Albalat dels Sorells celebrarà la tercera exaltació a les seues falles

Per tercer any consecutiu l’Ajuntament d’Albalat dels Sorells juntament amb les dos falles locals, Dels Sorells i Els Albalatans, han dissenyat una sèrie d’actes oficials que s’iniciaran divendres 21 amb la nit d’albades i finalitzaran el dia de Sant Josep amb una “mascletà” conjunta pagada pel consistori.

L’exaltació, acte més solemne i protocol·lari de tota la programació conjunta, tindrà lloc el dissabte 22 de febrer a partir de les 19 hores a l’amfiteatre de l’Espai Cultural on l’Orquestra Tetracorde del Centre Artístic Musical Santa Cecilia de Foios oferirà un concert de música que precedirà a la presentació dels màxims representants de la festa fallera del municipi. A continuació, l’alcalde, Nicolau Claramunt Ruiz farà entrega de les escarapel·les amb l’escut municipal que es van dissenyar per l’ocasió. Posteriorment Juanjo Ribes Alonso farà el discurs com a mantenidor i per tancar l’acte s’escoltarà l’himne regional interpretat per Andreu Soler al piano i la veu de Belén Roig.

Nicolau Claramunt ha destacat que un dels objectius i compromisos marcats des del govern va ser el potenciació de la festa de les falles, no hem d’oblidar que és Patrimoni Immaterial de la Humanitat i les institucions hem de recolzar-les com es mereixen. És per aixó que des de l’Ajuntament estem apostant per una programació conjunta entre la falla Dels Sorells, la falla Els Albalatans i el consistori. Una programació que creem que ha estat ben acollida per les falles i que tot el poble pot gaudir igualment, ha conclòs.