Albalat dels Sorells es prepara per a l’obertura dels edificis municipals

Les oficines de l’ajuntament d’Albalat dels Sorells començaran a obrir les seues portes progressivament. Fins ara, la ciutadania es comunicava amb l’administració de manera telemàtica i només en els casos de necessitat i amb cita prèvia, es podia acudir.
A partir de l’entrada en la fase 2, s’obrirà al públic algunes de les oficines com el registre i l’oficina d’urbanisme perquè el veïnat puga acudir a tramitar documentació.

Per eixe motiu, tots els edificis municipals han anat adaptant-se per a poder rebre la ciutadania amb màxima seguretat. Segons comenta Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat, s’ha establert un protocol des del moment en què s’entra a un edifici que passa per la higiene de sabates i mans, control de temperatura, la utilització per descomptat de mascareta serà obligatòria i el manteniment de la distància de seguretat de 2 metres.

Cada lloc de treball està equipat amb una mampara protectora i cada treballadora i treballador, comptarà amb els mitjans de seguretat per evitar el contagi com mampares, mascaretes, guants, pantalles.
Amb açò es pretén garantir la seguretat de totes i tots, tant del personal que treballa a l’ajuntament com del veïnat que acudisca a les oficines, ha conclòs Claramunt.