Albalat dels Sorells finalitza les obres de remodelació del Trinquet Municipal

L’Ajuntament d’Albalat dels Sorells, a través de la Regidoria d’Esports i la Regidoria d’Urbanisme, han donat el vistiplau a la finalització les obres de reforma del trinquet municipal. Amb aquesta acció, l’administració dóna per conclosa l’obra de remodelació d’aquesta infraestructura esportiva municipal de cara al bon temps, coincidint amb la progressiva eliminació de les restriccions sanitàries.

Amb aquesta proposta, les dues regidories, mantenen el seu propòsit de millorar les instal·lacions esportives del poble. Les obres, bàsicament han consistit en el sanejat de les parets amb la incorporació de diverses finestres, portes i balcons; s’ha simulat també una vorera; i s’ha pintat i s’han canviat els focus a tecnologia led.

Tant per al regidor d’Urbanisme, Pablo Espinosa, com per al regidor d’Esport, Xavier Vàzquez, la inauguració de les reformes “n’és una molt bona notícia per al municipi, doncs poder comptar amb les instal·lacions esportives amb les millors condicions possibles és un dels punts programàtics del govern de coalició que forma part del full de ruta de la governabilitat de progrés i per a la ciutadania”

Canvis de lluminàries

Per altra part, el canvi de les lluminàries de la resta de pistes de l’entorn del trinquet (pàdel, tenis i frontó), s’hi ha produït per làmpades de tecnologia led, la qual cosa farà que tant el consum energètic com la millora de la il·luminació permetran complir amb els propòsits marcats pel projecte “Albalat 0,0”