Albalat dels Sorells organitza per tercer any consecutiu la fira Dinàmica

Albalat dels Sorells ha organitzat per tercer any consecutiu la fira Dinàmica, un esdeveniment que pretén ser un altaveu d’experiències ambientals innovadores i difondre la biodiversitat valenciana, i d’altra, promocionar el comerç local i mostrar productes, serveis i hàbits de consum responsables i sostenibles.

La cita serà el proper cap de setmana, 5 i 6 d’octubre. El dissabte 5 tindrà lloc la festa de la mobilitat sostenible, les energies renovables, la natura i el territori, i el diumenge 6 serà la fira del comerç d’Albalat i de proximitat, artesà i ecològic.
La fira es desenvoluparà a Parc Hort del Comte d’Albalat dels Sorells des de les 10 fins a les 20h.

A Dinàmica a més hauran xarrades inspiradores, experiències innovadores, activitats familiars, jocs infantils, música i ball en directe, gastronomia, paisatge, artesania, consum responsable i productes de la terra.

Per als més menuts hi han divertides activitats com: cistelleria amb medul·la o confecció d‘atrapasomnis amb fibres vegetals. A més està previstes carreres de cotxes de joguet solars a l’ombra o circuit umflable amb karts de pedals.

També serà possible tastar arròs amb verdures o xocolatada i biscuit tot cuinat amb l’energia solar.

Entre les xarrades previstes destaca: Pam a pam. El teu mapa d’economia solidària.(Setem), A paso lento. Ramaderia extensiva sostenible. (Cooperativa Transversal), Agrosolidaris. (Fundación por la Justicia), Comunitats energètiques. (Barrio la Pinada-Paterna), Solucions fotovoltaiques. (Ahinco SOStenible).

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *