Albalat dels Sorells llança dos subvencions per a l’IBI i l’escolarització de 0 a 3 anys

L’Ajuntament d’Albalat dels Sorells ha publicat les bases perquè el veïnat puga sol·licitar subvenció pel pagament de l’IBI i per l’escolarització de xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys.

Segons comenta Nicolau Claramunt, alcalde d’esta la localitat de l’horta, són unes bases amb uns criteris objectius i socials que pretenen ser una ajuda sobretot a aquelles famílies que més ho necessiten.

En el cas de la subvenció d’IBI es podrà subvencionar fins al 100% de l’impost sempre que s’obtinga la màxima puntuació en els criteris de baremació. L’Ajuntament ha destinat a esta subvenció un total de 9.000€.

Claramunt comenta que segons el nombre de sol·licituds i la quantitat econòmica que puga suposar, es plantejarà la possibilitat d’augmentar esta partida o modificar-la per l’any que ve.

Quant a la subvenció de l’escolarització de 0 a 3 anys, la quantia màxima subvencionable serà de 500€ sempre que s’obtinga la màxima puntuació en els criteris de baremació. Per esta subvenció es destina un total de 6.000€.

Nicolau ha conclòs dient que a poc a poc s’aniran modificant les bases en aquells aspectes que es puguen millorar així com en la quantitat subvencionada que podran variar en funció de les necessitats dels veïns i veïnes. La línia que ha marcat l’equip de govern és clara i amb uns criteris objectius i socials que pretén ajudar a qui realment li fa falta.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *