Albalat dels Sorells repartirà casa per casa 12.000 mascaretes

L’ajuntament d’Albalat dels Sorells ha adquirit 8.000 mascaretes sanitàries per repartir entre la població d’esta localitat de l’horta. A esta quantitat es sumen les 4.000 mascaretes reutilitzables que des de la mancomunitat de l’Horta Nord s’han demanat.

Les mascaretes es repartiran a partir de l’11 de maig coincidint en la fase 1 de la desescalada. El veïnat rebrà en la bústia un sobre amb 3 mascaretes per cada persona que estiga empadronada en la vivenda.

Segons comenta Nicolau Claramunt, una vegada ateses i garantides les necessitats prioritàries de protecció entre el personal sanitari, policies i demés col·lectius com els majors de 65 anys i persones amb patologies i de risc, es l’hora de que tota la població puga disposar d’este mitjà de protecció que redueix l’exposició al virus.

Totes i tots sabem de la dificultat d’aconseguir les mascaretes, també per a l’Ajuntament ha resultat complicat, però hem pogut aconseguir-ne 8.000 més les 4.000 que aportarà la Mancomunitat, per ajudar a garantir la protecció del veïnat del nostre poble en el procés de tornada a la normalitat.
L’Ajuntament té preparades 1.000 mascaretes més perquè en el moment s’obriguen les oficines municipals, es puga garantir la seguretat de totes les persones ha conclós Claramunt.