Alboraia acull la reunió de la Junta Central Fallera amb les Juntes Locals

El dijous va tindre lloc la reunió entre la Junta Central Fallera amb les Juntes Locals Falleres. L’Ajuntament d’Alboraia amb la seua Junta Local van ser els amfitrions en aquesta ocasió. Primer es va dur a terme un sopar de germanor en l’Ateneu Alboraier, per a més tard celebrar l’assemblea de Juntes Locals en el Teatre l’Agrícola del municipi.

L’acte va ser presidit per Miguel Chavarría, alcalde d’Alboraia i president de la Junta Local Fallera d’Alboraia; Susana Cazorla, regidora de Cultura Festiva i vicepresidenta executiva de la Junta Local d’Alboraia; Gonzalo Albert, vicepresident de la Junta Local d’Alboraia; Irene Sánchez, secretària de la Junta Central Fallera i Manuel Jorge, delegat de les Juntes Locals Falleres.

Miguel Chavarría va donar la benvinguda a Alboraia a la Junta Central Fallera i a les Juntes Locals, declarant que «és un plaer per al nostre poble, i per a mi com a alcalde, acollir-vos a tots com a seu d’aquesta reunió». També va remarcar la importància de recuperar l’activitat fallera i la «il·lusió que tots tenim posada a poder celebrar al març les nostres falles».

En l’assemblea es va exposar l’informe de la Delegació de Juntes Locals, a més d’informar sobre la Gala Fallera de la Comunitat Valenciana, de l’organització de l’ofrena de València i la celebració de l’homenatge a les Falleres Majors de la Comunitat Valenciana de 2022. Els representants de les Juntes Locals de quasi 40 municipis van acudir a la convocatòria.

Previ a la ronda de precs i preguntes, membres de la Junta Central Fallera que van participar en la Comissió Interdepartamental amb la Conselleria de Sanitat, van informar de les mesures de control COVID que s’estan plantejant per a les falles de 2022, transmetent optimisme a tots els presents.